De markante locatie voor je event

Wil je een lezing, bedrijfspresentatie, training, congres, of ander zakelijk evenement organiseren waarbij je een podium nodig hebt? Het Theater is dé markante locatie voor je (bedrijfs)evenement. Met zijn rijke historie, authentieke uitstraling en gastvrije ontvangst biedt het de perfecte sfeer en entourage voor iedere bijeenkomst tot maximaal 125 personen.

Aanbod op maat
Voor hoeveel personen wil je een evenement organiseren? Wat heb je nodig aan audiovisuele apparatuur? En wil je je bijeenkomst combineren met bijvoorbeeld een hapje, drankje, lunch of catering? Afhankelijk van je wensen, maken we bij Het Theater graag een aanbod op maat voor je, inclusief een heldere prijsindicatie. We gaan graag met je om de tafel om te bekijken wat we voor je kunnen betekenen.

Waarom Het Theater?
Het Theater is een plek met een ziel. De rijke historie is nog steeds te voelen en de nieuwe uitstraling is informeel en laagdrempelig. Het Theater is daarnaast goed bereikbaar: het is centraal gelegen in Nederland, met parkeergelegenheid voor de deur en een prachtige omgeving. Combineer je bijeenkomst met een mooie wandeling in de natuur of een heerlijk diner in één van de vermaarde restaurants in de buurt. Bij Het Theater kan het allemaal! In onze theaterzaal kunnen maximaal 110 mensen zitten en maximaal 125 mensen staan.

Heb je interesse in zaalhuur voor je zakelijke bijeenkomst? Maak gerust een afspraak met ons via info@hettheater.nl. We ontvangen je graag!

Wil je weten welke audiovisuele en technische apparatuur wij in huis hebben? Binnenkort is hier onze technische lijst beschikbaar!

Nieuwsbrief

Niks meer missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Schrijf je snel in!