Eten & Drinken

Bij een avond echt theater hoort natuurlijk een heerlijk hapje en drankje. Bij Het Theater hebben we ons eten en drinken daarom met zorg geselecteerd. Bijzondere wijnen, speciale kazen, een mooie borrelplank, maar ook ‘gewoon’ een bittergarnituur: wij hebben voor iedere smaak iets in huis. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop. Zowel voorafgaand aan als na afloop van de voorstelling heb je ruim de gelegenheid om onder het genot van iets lekkers in de foyer bij te praten met bekenden of juist nieuwe mensen te ontmoeten. Bij voorstellingen met een pauze is onze bar ook tijdens de pauze voor je geopend. Goed om te weten: in onze foyer kun je alleen met pin betalen.

Echt genieten? Reserveer Het Theatermenu!
Maak je avond compleet met een heerlijk diner in Hotel-Restaurant Bellevue. Bellevue is direct naast Het Theater gelegen. 

Liever ergens anders eten? Ook Brasserie & Bar Mauve in Laren en het alom bekende café Moeke Spijkstra (ook in Blaricum) bevelen wij van harte aan. Elke gelegenheid heeft zijn eigen kaart, sfeer en beleving.

Wil je meer weten over eten en drinken bij Het Theater? Stuur dan (bij voorkeur) een e-mail naar info@hettheater.nl. Of bel ons op 035-2080041. Spreek je boodschap in, dan nemen we contact met je op.

Nieuwsbrief

Niks meer missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Schrijf je snel in!