Samen staan we financieel sterker

Wil je Vriend worden van Het Theater? Fantastisch! Door Vriend te worden help je ons namelijk enorm! We willen een avondje uit in Het Theater ook graag mogelijk maken voor mensen die er minder makkelijk op uit gaan en minder te besteden hebben. Daarom willen we betaalbare prijzen hanteren. En aangezien Het Theater een particulier initiatief is, ontvangen wij geen overheidssteun.

Goed om te weten: we zijn blij met ieder bedrag. Vanaf €60 ben je al Vriend of Vriendin. Je kunt ook familie vriend worden voor €100. Voor €250 ben je Boezemvriend of Boezemvriendin en bij een schenking van €1000 word je Allerbeste Vriend(in).
Vriendschap is geven en nemen. Afhankelijk van het geschonken bedrag, ontvang je van ons dan ook een tegenprestatie. Zo ontvang je bij een bedrag vanaf €60 onze flyer met agenda en beschrijving van de komende voorstellingen en word je als vriend een week eerder in de gelegenheid gesteld tickets te kopen voor Het Theater en De Bioscoop. Daarnaast krijg je als Boezemvriend(in) een privé rondleiding door Het Theater en een eervolle vermelding op onze website. Als Allerbeste Vriend(in) krijg je daarbovenop een uitnodiging voor onze speciale avond voor Sponsoren en Schenkers. Tijdens deze mooie avond in oktober kan je genieten van een voorstelling, een heerlijk diner en een drankje van het huis! 

Als Vriend ontvang je natuurlijk ook onze nieuwsbrief. Daarmee blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en voorstellingen in ons theater. Waarom Vriend worden?
Het Theater is ‘echt theater’. Met dat onvervalste theatergevoel, in een van oudsher echt theater, voor echte theaterliefhebbers. Daarom willen wij een theater zijn dat zich bezighoudt met datgene waarvoor een theater bedoeld is: toneel, cabaret, diverse soorten muziek en lezingen. Kortom: mooie en interessante voorstellingen. Bovendien willen wij een avondje uit in Het Theater ook graag mogelijk maken voor mensen die wat minder te besteden hebben. Daarom willen we betaalbare prijzen voor tickets en drankjes hanteren. En aangezien Het Theater een particulier initiatief is, ontvangen wij geen overheidssteun.

Om onze missie en doelstellingen toch waar te kunnen maken, hebben we een goede organisatie, vrijwilligers, vrienden en financiële middelen nodig. “Als je je geld kwijt wilt, moet je een theater beginnen”, vertelde een ex-theaterdirecteur ons ooit. Met die kennis in het achterhoofd, hebben we een zo slank mogelijk organisatie opgezet, met slechts een paar betaalde krachten en veel enthousiaste vrijwilligers.

Met deze organisatievorm, een mooi theaterprogramma in een goede sfeer én de financiële steun van onze Vrienden, kunnen we onze dromen waarmaken!

ANBI-gecertificeerd: fiscale voordelen
Stichting Het Theater en Stichting Vrienden Het Theater hebben beide een ANBI-status. Dat betekent dat we door de overheid erkend worden als een goed doel. Wanneer je een bedrag schenkt aan een stichting met deze status zijn er fiscale voordelen verbonden aan je schenking. Klik hier voor praktische informatie over schenken aan Het Theater.

Heb je nog vragen of wil je graag met iemand van ons praten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Deirdre via de mail vriendvan@hettheater.nl of bel 06-53948507